“Tânăr şi neliniştit” se încheie, după ce şi ultimul personaj din serial a murit de bătrâneţe

Luaţi-vă adio de la îndrăgita telenovelă americană “Tânăr şi neliniştit”! Ultimul personaj care încă mai apărea în serial, un domn în vârstă de 103 ani, a sucombat în ultimul episod din cauza unei răceli grave, lăsând platoul cu totul pustiu.

Astfel, episodul cu numărul 17499 va fi şi ultimul, pentru că scenariştii nu au de gând să-l învie pe venerabilul domn Newman, spun producătorii.

“Nimeni nu poate contesta că am avut un serial de succes, cel puţin în primii 60 de ani. Să nu uităm cum ‘Tânăr şi neliniştit’ a mers înainte chiar şi după ce n-a mai fost nimeni tânăr… Pe urmă toţi s-au liniştit, unii de-a binelea, dar ‘Tânăr şi neliniştit’ a continuat să producă rating pe Pro TV”, povesteşte Decebal Popper, ultimul regizor al serialului.

“Cu vreo 12 sezoane în urmă, toate personajele în afară de domnul Newman decedaseră deja, iar serialul se transformase încet într-un reality show ciudat despre viaţa unui moş singur. Atunci am început să simţim că poate ar fi cazul să încheiem povestea”, adaugă regizorul american.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
11 decembrie 2015 15:08
Citește mai mult despre: batranete pro tv tanar si nelinistit

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult