Tanţa revine în emisiune la Teo: „Aveam nevoie de cineva să măture cojile de seminţe şi peturile”

Succesul înregistrat de noua emisiune a lui Teo, acum la Kanal D, i-a îndemnat pe mai-marii postului să bage mâna adânc în buzunar şi să lărgească echipa editorială. Astfel, începând de luna viitoare, şi celebra Tanţa, care s-a consacrat alături de Teo la ProTV, va reveni în emisiune.

„Ştiţi cum sunt invitaţii noştri, au nevoi speciale iar covorul de seminţe începuse să crească. Am tot rugat băieţii din studio, mai un cameraman, mai un sunetist, să mai dea cu mătura dar au renunţat rapid, că aveam emisiune zilnic şi, ce se curăţa seara, apărea la prânz la loc. Aşa că am apelat la Tanţa, ea are şcoala Pro-ului în chestiuni de-astea”, a declarat Teo Trandafir, la un pahar de vorbă.

Tanţa se va ocupa şi de adunarea de peturi de bere şi tratatul canapelelor cu DTT în cazul în care sunt invitate dive din show-biz-ul românesc. Dacă face faţă job-ului, producătorii lui Teo promit să angajeze şi nişte ţâţe, aşa cum avea pe vremuri, când acestea erau interpretate de Nicoleta Luciu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
7 noiembrie 2013 09:11

Alte articole

Vezi mai mult