Taraf TV, amendat de CNA pentru că a difuzat un videoclip cu Fuego în timpul zilei

Postul de muzică proastă Taraf TV a primit o amendă de 25.000 de lei, după ce a difuzat un videoclip cu Fuego în plină zi. Mai mult, în timpul difuzării videoclipului pe ecran nu a apărut avertismentul “Numai cu acordul măicuţei”, aşa cum prevede legea în cazul difuzării de materiale audio sau video în care apare sau cântă Fuego.

“Ceea ce a făcut Taraf TV este o mârlănie. Au difuzat videoclipul în timpul zilei, la o oră la care copiii nu dorm. Am fost efectiv asaltaţi cu plângeri din partea părinţilor, care se plângeau de impactul negativ al videoclipului cu Fuego asupra psihicului micuţilor. Mulţi copii au început să-şi strige părinţii «măicuţă» sau «tăicuţă», semn că impactul negativ a fost maxim”, a declarat Răsvan Popescu, preşedintele CNA.

Fuego, singurul om al planetei care se trage din măicuţă şi nu din maimuţă, a spus că regretă incidentul. “E trist că s-a ajuns aici, dar credeţi-mă că n-am ştiut de intenţiile celor de la Taraf TV. Probabil o să mă retrag la o mănăstire de măicuţe până se liniştesc lucrurile”, a declarat Fuego.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
21 octombrie 2011 15:48

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult