Țăran manelist, exasperat de critici: „Păi ce vreți bă s-ascult, The Motans?”

Vremea în care puteam râde de țăranii care ascultă manele proaste toată ziua și nu fac nimic se apropie de sfârșit. Ca dovadă sunt vocile tot mai agresive venite din zona rurală, care dau de înțeles că oamenii ăia nu ascultă manele chiar de plăcere.

„Băi, burghezilor, păi eu muncesc opt ore pe zi ca paznic la ruină din București, fac o oră jumate pe rată până acasă aici la mine-n Popești-Leordeni și vreau și eu să asculte ceva muzică românească, să mă destresez. Ce căcat vreți să ascult, The Motans? Luna Amară? Byron? Atât avem, atâta ascultăm, măcar la manele aud și oameni care știu să cânte la instrumente muzicale”, a declarat revoltat Ștefan Popa, un manelist din apropierea Bucureștiului.

Țăranii maneliști spun că ar asculta și ei muzică mai bună, dacă ar ști de unde s-o obțină. „Când se fac zilele comunei pe-aici ce credeți că muzică ne-aduce aici, Snarky Puppy să prezinte ultimul album? Ne-aduce Delia, Carla’s Dreams și Voltaj, păi să nu asculți manele în condițiile astea? Acolo măcar dai de un basist bun”.

Scris de Ef
22 august 2019 16:08
Citește mai mult despre: manele

Alte articole

Vezi mai mult