Tensiunea în satul în care preotul Pomohaci era părinte spiritual până să fie caterisit de biserică a atins cote maxime. Sătenii s-au adunat în fața barului gay din localitate (singurul care are și after-school) și au început să amenințe cu un marș până la București, la Patriarhie. 

protest dildo pomohaci.jpg

„Mare rău a făcut conducerea bisericii să-l răspopească pe domnul Pomohaci, un cântăreț cu har dumnezeiesc și inimă bună. Păi, dacă nu era el, mai aveam plin satul de turiști belgieni și olandezi? Mai aveau tinerii de muncă aici în sat? Nu, plecau toți în străinate”, a declarat viceprimarul comunei. 

Țăranii s-au adunat cu furci și dildo-uri și promit să meargă în capitală, să facă o paradă ce să se intindă de la Gara de Nord până în Dealul Mitropoliei. Aceștia au anunțat că sunt pregătiți pentru orice, inclusiv pentru răcirea vremii, așa că vor veni îmbrăcați cu pantaloni de piele și blănuri de pus la ceafă, să nu-i tragă frigul la oase. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Tuesday, 22.08.2017 20:33 Monden

National Cinematografic