Ţările subdezvoltate din Africa se întâlnesc la un summit extraordinar ca să râdă de situaţia din România

Chiar şi cei mai amărâţi locuitori ai planetei ştiu să se distreze! În această dimineaţă, la Bujumbura, Burundi, are loc reuniunea anuală a Ligii Ţărilor Subdezvoltate din Africa. În premieră, pe ordinea de zi a summitului de anul acesta a fost inclusă o şedinţă extraordinară dedicată României, în cadrul căreia reprezentanţii ţărilor africane vor râde cu poftă, cum n-au mai râs de mai bine de 30 de ani.

„Mai întâi vom discuta împărţirea echitabilă a unei rădăcini de manioc pe care am găsit-o ieri lângă râu, apoi o să ne hlizim circa jumătate de oră pe seama României. Fraţilor, înţelegem că vreţi să vă alăturaţi grupului nostru select, dar n-aveţi nevoie decât de o foamete şi câteva focare de malarie, nu trebuie să vă daţi chiar în halul ăsta cu tesla-n coa*e”, a confirmat liderul gabonez Ali Bongo Ondimba, care va prezida discuţiile anul acesta.

Reprezentanţii republicii Zimbabwe, care au fost conduşi şi ei până recent de un fel de Dragnea mai bătrân şi mai simpatic, au spus vor boicota şedinţa, pentru că nu e nimic de râs. „Măcar la noi, când dădea Mugabe nişte legi din astea revoltătoare, puteai să le ataci la vraciul satului, un fel de avocat al poporului care ştie voodoo!”

În plus, autorităţile din R.D. Congo s-au oferit din nou să primească refugiaţi din România în caz că reformele declanşate de PSD vor fi duse până la capăt.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
15 decembrie 2017 13:21
Citește mai mult despre: africa coruptie PSD Romania summit

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult