Tataee de la BUG Mafia îi atacă dur într-o melodie pe tinerii care nu cedează locul în tramvai

Cu toţii credeam că lunga sa carieră muzicală a trecut demult de apogeu, dar rapperul Tataee continuă să uimească! În ultimul său album, intitulat “E greu să fii tataee”, acesta îi atacă dur pe tinerii care nu cedează locul în tramvai persoanelor în vârstă.

Pe un instrumental old-school, asemănător cu cele din primele melodii BUG Mafia, Tataee îşi varsă oful pe generaţiile care n-au prins comunismul, dar ocupă fără pic de consideraţie scaunele din RATB.

“Gieee, tinere, tu te distrezi şi tragi pe nas / Şi nu ştii că mie-mi scârţâie genunchiul la fiecare pas / Generaţia ta nu mai are respect / În stradă eşti golan, dar în tramvai te-aşezi direct / O să agit înspre tine un baston de abanos / Că aşa e-n transportul în comun, cine e boss stă jos!” sunt versurile melodiei “E tramvaiul meu”, menite să amintească generaţiilor noi “cine e şefu-n cartier”, potrivit autorului.

Printre alte cântece de pe EP-ul “E greu să fii tataee” se numără şi hituri precum “Ştiu tot ce se întâmplă-n bloc”, “Talonul”, “Plăteşte bă întreţinerea”, “Dumnezeu nu poartă proteză dentară”, “Cuibul şmenarilor, clubul pensionarilor”, “Gabori reumatici” şi “Golanii joacă şah”.

Scris de Vasile
16 februarie 2015 09:02

Alte articole

Vezi mai mult