Tavanul din Control s-a prăbuşit după ce a fost atins cu mustăţile de un hipster

Patronii Clubului Control revin cu precizări, după incidentul de aseară. Se pare că aceştia nu sunt vinovaţi cu nimic pentru prăbuşirea tavanului, care ar fi fost atins cu mustăţile de unul din cei 800 de hipsteri bărboşi prezenţi în club: “Suntem şocaţi, pentru că acest hipster a doborât o bucată de tavan de câteva zeci de kilograme şi bucăţile puteau să ucidă oameni”, declară patronul clubului.

Camerele au suprins momentul în care hipsterul, care ţinea în mână o bere cu aromă de cireşe, dă capul pe spate râzând la una din meme-le văzute pe telefon, apoi se produce haosul. Interesant că DJ-ul pronunţă fraza “Asta nu era în program”, exact ca la incendiul de la Colectiv. O altă asemănare este şi modul în care clubul a măturat molozul şi a ascuns incidentul, continuând în mod ilegal să-i ţină pe clienţi în pericol.

În acest moment se încearcă identificarea hipsterului ale cărui mustăţi au rupt bucăţile din tavan. Se fac controale la Fix me a drink, Apollo 111 precum şi prin alte cluburi unde hipsterul ar putea încerca să se ascundă. Din păcate există şanse infime ca hipsterul, care citeşte acest articol, să se predea şi să recunoască ce a făcut.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
6 decembrie 2018 16:43
Citește mai mult despre: club control incident tavan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult