Tariful minim al unei curse cu taxiul în Bucureşti ar putea creşte de la 1,39 la 1,69! De vină, spun şoferii, nu ar fi scumpirea carburantului, ci explozia preţului cruciuliţelor de parbriz, o componentă esenţială a celebrelor Loganuri galbene.

icoane_cruciulite_oglinda_sofer.jpg
"N-am eu treabă cu benzina, domnule. Trebuie să scumpesc că au făcut ăştia cruciuliţa 3 lei! Dacă e şi cu Arsenie Boca, cinci! E normal aşa ceva? Am ajuns să dau 100 de lei cota la patron, 100 pe GPL, 100 pe cruci, mai bine declar direct faliment", spune Oleg Sandu, taximetrist pentru o firmă fantomă din sectorul 4.

Potrivit Patriarhiei, majorarea bruscă a preţului ornamentelor de parbriz survine după accidentul de alaltăieri, când o barjă cu cruciuliţe care sosea din China s-a scufundat chiar la intrarea în portul Constanţa, sfinţind Marea Neagră până aproape de ţărmul georgian.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Monday, 02.10.2017 18:46 Monden

National Cinematografic