Taximetriştii şi UBER declară armistiţiu, până îi calcă pe toţi ăia cu trotinete electrice

Chiar şi cei mai crânceni duşmani pot ajunge la pace atunci când apare un pericol şi mai mare la orizont! Reprezentanţii UBER şi ai companiilor de taxi din Bucureşti au semnat astăzi un armistiţiu temporar, care le va acorda răgazul necesar să îi calce pe toţi proprietarii de trotinete electrice.

„Noi îi facem evazionişti, ei ne fac cocalari, noi ne plângem că strică piaţa, ei ne acuză că ţepuim clienţii, dar iată că istoria ne-a pus în situaţia de a face front comun împotriva acestui flagel al secolului XXI: trotineta electrică”, spune Bebe, amiralul unei flote de taximetrişti din Sectorul 3.

„Dacă trotinetele înving, nu va mai exista nici taxi, nici UBER! De aceea, indiferent de culoarea şi starea tehnică a maşinii, trebuie să lăsăm deoparte vechile noastre răfuieli şi să luptăm împreună. Vom lupta pe carosabil, vom lupta pe trotuare, vom lupta în parcări”, adaugă Mihăiţă, general cu 4,3 stele la UBER.

„Nu neapărat să-i călcăm, dar măcar să le deschidem portiera în nas. Ca în marele război cu bicicliştii de acum câţiva ani”, adaugă un alt şofer de taxi.

Scris de Vasile
18 iunie 2019 13:06

Articole asemanătoare

Vezi mai mult