Taximetriștii solicită asfaltarea câmpurilor din jurul Bucureștiului ca să poată ocoli pe acolo

După protestul masiv împotriva Uber, taximetriștii au găsit un nou motiv de nemulțumire. Cunoscuți pentru rutele originale folosite pentru a ajunge la destinație, aceștia vor să-și extindă traseele și în afara Bucureștiului, în special pentru cursele din București. Din păcate, terenurile sunt folosite în special în scopuri agricole, astfel că nu pot fi circulate.

“Ieri a trebuit să duc pe cineva din Piața Romană până în Pipera, așa că am ales ruta obișnuită, Piața Romană-Berceni-Pipera. Când am ajuns în zona Berceniului, am constatat că pe terenul pe unde voiam să circul tocmai se semănase grâu. Cerem primăriei să asfalteze urgent toate aceste câmpuri. Suntem în 2017 și suntem obligați să circulăm prin noroi. Este inadmisibil!”, spune un taximetrist, printre cojile de semine scuipate.

Sătule să stea după autorități, unele companii au trecut singure la acțiune. “Ne-am dotat flota cu mașini 4×4, tractoare și alte utilaje. Sigur, e mai greu să te strecori pe străzile cu sens unic la volanul combinei de treierat, dar ne adaptăm, ca întotdeauna”, spune patronul unei firme de taxi.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Luchian
18 mai 2017 12:05
Citește mai mult despre: Bucuresti taximetrist

Alte articole

Vezi mai mult