Cine lăuda Clujul ca pe un motor al progresului ar face bine să-şi înghită cuvintele! În timp ce taxiurile din capitala Ardealului abia încep să fie dotate cu POS-uri, un şofer de taxi din Ilfov care activa în Bucureşti a fost prins de Poliţie cu un bancomat întreg în portbagaj.

bancomat_in_portbagaj.jpg
"Cel mai probabil, bancomatul era obţinut în urma unui jaf şi urma să fie dinamitat, golit de bani şi aruncat în Lacul Morii, lângă celelalte bancomate din oraş. Nimic neobişnuit", spune agentul Decebal Popescu.

"Totuşi, nu putem să nu-i recunoaştem şoferului meritul de a avea primul taxi cu bancomat din România, dacă nu chiar din Europa. Asta înseamnă să fii în pas cu tehnologia!"

Potrivit martorilor, şoferul a fost prins în momentul când bancomatul a căzut pe carosabil, cel mai probabil împins de porcul viu cu care împărţea portbagajul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Friday, 23.08.2019 14:50 Monden

National Cinematografic