Teambuilding, eliminat de la Oscar după ce Micutzu a apărut pe covorul roșu în trening

Eșec catastrofal la Oscaruri pentru cel mai bun film românesc făcut vreodată, Teambuilding. Pelicula noastră a fost eliminată din concurs după ce actorul și comediantul Micutzu a apărut pe covorul roșu în trening. Din păcate Teambuilding, nominalizat la cea mai cringe comedie, a fost exclus și acum cele mai mari șanse la Oscar le are Wakanda Forever

Inițial organizatorii au crezut că e vorba de o glumă și că Micutzu urma să se schimbe într-un frac, ca toată lumea bună. Nu mică le-a fost mirarea când Micutzu le-a zis politicos ”Ce p*la mea vreți, bă? Ce frac? Să mă îmbrac în frac ca pederastul de Kevin Spacey?”.

Micutzu a precizat că era un trening de gală, făcut la croitor și că singurul compromis pe care l-a făcut a fost să-și pună pantaloni lungi în loc de veșnicele bermude pe care le poartă indiferent de anotimp. Vedeta filmului Teambuilding s-a arătat scandalizat că pe Michelle Yeoh o lasă să vină într-un capot, cum poartă țigăncile de pe Cuza Vodă când ies să-și cumpere o cafea la plic.

Scris de Ionut
12 martie 2023 14:16

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult