Teambuilding la BOR. Patriarhul a plecat cu preoţii în Las Vegas să înmulţească banii

Aglomerație în salonul VIP de la plecări Otopeni. Un Jumbo-jet auriu a preluat câteva sute de preoți conduși de Patriarhul Daniel și a decolat cu destinația Las Vegas. Avionul abia a reușit să decoleze, pentur că la cală era burdușit cu valize cu bani. În timpul zborului au fost și mici incidente. Cu cât zburau mai sus, unor popi a început să li se facă rău, pentru că apropierea de Dumnezeu le provoca arsuri.

Vestea că vine cel mai bogat om din lume în oraș i-a băgat pe unii proprietari de cazinouri în spaimă. Și-au închis temporar afacerile, pentru că nu au cum să plătească dacă Patriarhul câștigă la ruletă pe o miză de 1 miliard de dolari, un mizilic pentru el.

În schimb, proprietarii hotelului unde s-au cazat Daniel și popii sunt încântați. Au dat afară mai mulți șeici din hotel, să le facă lor preoților și Patriarhului, spunându-le să se care, că sunt săraci, și să lase loc unor oameni care au cu adevărat bani.

Scopul final al teambuildingului e să-i facă pe popi să nu se mai certe când iau bani de la enoriași, ci să-și unească eforturile. Patriarhul are și o agendă personală: Catedrala Neamului va fi primul mega-cazinou din România, o fabrică de luat bani de la fraieri, diferența față de Las Vegas fiind că americanii mai plătesc și taxe din când în când.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
2 octombrie 2016 07:37
Citește mai mult despre: Las Vegas Patriarhul Daniel teambuilding

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult