Teambuilding la BOR. Patriarhul a plecat cu preoţii în Las Vegas să înmulţească banii

Aglomerație în salonul VIP de la plecări Otopeni. Un Jumbo-jet auriu a preluat câteva sute de preoți conduși de Patriarhul Daniel și a decolat cu destinația Las Vegas. Avionul abia a reușit să decoleze, pentur că la cală era burdușit cu valize cu bani. În timpul zborului au fost și mici incidente. Cu cât zburau mai sus, unor popi a început să li se facă rău, pentru că apropierea de Dumnezeu le provoca arsuri.

Vestea că vine cel mai bogat om din lume în oraș i-a băgat pe unii proprietari de cazinouri în spaimă. Și-au închis temporar afacerile, pentru că nu au cum să plătească dacă Patriarhul câștigă la ruletă pe o miză de 1 miliard de dolari, un mizilic pentru el.

În schimb, proprietarii hotelului unde s-au cazat Daniel și popii sunt încântați. Au dat afară mai mulți șeici din hotel, să le facă lor preoților și Patriarhului, spunându-le să se care, că sunt săraci, și să lase loc unor oameni care au cu adevărat bani.

Scopul final al teambuildingului e să-i facă pe popi să nu se mai certe când iau bani de la enoriași, ci să-și unească eforturile. Patriarhul are și o agendă personală: Catedrala Neamului va fi primul mega-cazinou din România, o fabrică de luat bani de la fraieri, diferența față de Las Vegas fiind că americanii mai plătesc și taxe din când în când.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
2 octombrie 2016 07:10

Alte articole

Vezi mai mult