Teambuilding la corporaţie! Angajaţii, obligaţi să aibă pe Zoom un fundal cu o pensiune

O multinațională cu sediul în Pipera a decis să le facă o surpriză angajaților săi: teambulding în pandemie. Astfel, începând de vineri seara și până duminică toți angajații vor trebui să stea pe Zoom non stop, însă neapărat cu imaginea unei pensiuni în fundal.

Angajații corporației au primit aceeași imagine de pensiune, pentru a le crea cumva impresia că se află toți împreună în același loc. Multinaționala le-a trimis acasă și câte două beri și-o sticluță de vodcă la 50 de mililitri, plus o caserolă cu doi mici și-o felie de pâine. Toți vor trebui să mănânce micii simultan, la o oră prestabilită de HR-ul companiei.

”Angajații noștri și-au ascuns cu greu entuziasmul pentru acest teambuilding surpriză”, exultă CEO-ul companiei. ”Mulți au ales să-și oprească sonorul imediat ce-am început marea petrecere, probabil pentru a nu se auzi cum chiuie de bucurie că participă la acest mega eveniment. Sunt fericit pentru ei, c-am putut să le fac această bucurie, dar și pentru mine, c-am făcut o economie serioasă față de teambuildingurile din alți ani.”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
16 octombrie 2020 16:17
Citește mai mult despre: corporație teambuilding

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult