Regina Marii Britanii a profitat de plecarea lui Harry din sânul familiei regale pentru a-i mai da o ultimă lovitură. Maiestatea Sa a anunțat că va dubla alocațiile pentru prinții care au rămas acasă și nu umblă aiurea prin teritorii în căutare de faimă.

charles-si-william-zambesc.jpg

„Începând de la 1 februarie, alocațiile oferite de Casa Regală prinților se vor dubla. Măsura este una necesară, întrucât între timp s-au mai scumpit produsele de bază, cum ar fi caviarul, Bentley-ul și avioanele private. Regina speră ca astfel prinții să nu mai plângă de foame și să încerce să emigreze în străinătate pentru un loc de muncă mai bun”, a explicat Wilford Borroughs, expert în monarhia engleză.

În privința fondurilor, Casa Regală a Marii Britanii nu-și face probleme, întrucât guvernează peste o țară de bogați, plus încă vreo 20 la fel de bogate și bani ar mai fi. „Desigur, doar pentru prinții care rămân aici. Harry n-are decât să mănânce cartofi prăjiți cu pește până i se apleacă”, a precizat regina. 

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Monday, 20.01.2020 12:50 Monden

National Cinematografic