Țeapă! Tone de corcodușe vopsite în roșu au fost vândute drept cireșe

Un român care a sesizat potențialul afacerilor cu cireșe s-a îmbogățit în doar câteva zile. Acesta a cumpărat câteva tone de corcodușe la un preț derizoriu, după care le-a vopsit în roșu și le-a vândut drept cireșe, cu prețuri între 20 și 100 de lei, în funcție de dimensiune și de cât de bine a ieșit culoarea.

”Investiția a fost minimă”, a povestit ingeniosul întreprinzător. ”Corcodușele sunt sub 1 leu kilogramul, iar pentru colorarea lor am folosit vopsea de ouă. După Paști, aceasta se vindea practic gratis, așa că toată investiția mea, în corcodușe și vopsirea lor, a fost de doar câteva mii de lei. În schimb, din vânzarea «cireșelor» am scos câteva sute de mii de lei. Nu-i rău pentru doar câteva zile.”

Mai uimitor este însă faptul că nici măcar un păgubit nu s-a plâns c-a luat țeapă. ”N-am avut nicio emoție în sensul ăsta”; a povestit întreprinzătorul. ”Odată ce-a dat câteva zeci de lei pentru un pumn de cireșe, românul este prea mândru ca să recunoască că a fost un bou și a cumpărat corcodușe la preț de cireșe. Așa că bagă în el corcodușele alea acre și nu comentează nimic. Să-i fie de bine, ce să zic!”

Scris de Calin
21 mai 2019 12:05

Articole asemanătoare

Vezi mai mult