Ţeapă. Un român s-a dus la sală să dea jos sarmalele şi s-a întâlnit cu administratorul!

Se spune că aşa cum îţi merge în primele zile ale anului aşa îţi va merge tot anul. Proverbul pare perfect valabil pentru Robert Acrişor, bucureştean care s-a riscat mergând la sală ca să dea jos sarmalele mâncate de sărbători. Aici, ceasul rău i l-a adus în cale pe administratorul blocului, care îl pândea de luni bune.

„Eram în vestiar, am deschis un dulap şi din el a ţâşnit administratorul. Avea catastiful sub braţ şi rânjea, zicând: La mulţi ani, vecine! Hai să-mi plăteşti şi mie nişte restanţe. Mi-a distrus toată magia Revelionului”, declară supărat Robert Acrişor.

Administratorul blocului e însă furios pe locatar: „Are bani de abonament la sală? N-a plătit gazul din octombrie! Am bătut de 8 ori la el la uşă de revelion, nu auzeam decât pocnetul sticlelor de şampanie”, se plânge administratorul.

În cele din urmă, locatarul a reuşit însă să fugă de administrator şi e decis să nu mai iasă din casă decât noaptea: „Voi fi forţat să arunc gunoiul pe fereastră, altfel mă prinde iar maniacul cu chitanţele”, spune Robert Acrişor.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
3 ianuarie 2014 10:01

Alte articole

Vezi mai mult