Telefonul lui Vadim Tudor din celebrul clip cu Marian, scos la licitaţie cu 15.000 de euro

Obiecte istorice de valoare inestimabilă sunt scoase astăzi la vânzare în Bucureşti! Printre piesele de muzeu memorabile aflate în ultimul catalog al casei de licitaţii Artvark se numără telefonul Alcatel One Touch Idol Mini, folosit de Corneliu Vadim Tudor în celebra înregistrare cu Marian la mormântul lui Adrian Iovan.

Având un preţ de pornire de doar 15.000 de euro, ineditul aparat de telecomunicaţie – personalizat cu un abţibild autentic PRM – îl va face cu siguranţă fericit pe noul posesor, care va putea striga după pofta inimii „Marian, în pizda-mă-tii, adu telefonul” şi va putea chiar efectua apeluri în reţealele 2G şi 3G, accesa internetul şi face fotografii. Da, telefonul este încă în stare de funcţionare, cu încărcătorul original şi folie de protecţie pe ecran!

Pe lângă telefonul Tribunului, în oferta casei Artvark se regăsesc şi alte obiecte de colecţie aparţinând vedetelor din vremuri apuse, de pildă aparatul auditiv defect al lui Petre din „Moş Crăciun şi prietenii săi”, slipul lui Bahoi din „Bahoi sare de pe pod”, laptopul spart de Alin în „Cum să distrugi un laptop” şi câinele din „Bă, Cristi”, împăiat cu măiestrie de specialiştii în taxidermie ai muzeului Antipa.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
12 decembrie 2020 13:05
Citește mai mult despre: licitatie marian telefon Vadim

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult