Toată lumea a aplaudat iniţiativa TVR de a transmite lecţii pentru elevi în cadrul proiectului "Teleşcoala", însă rezultatele sunt sub aşteptări. Potrivit unui studiu de audienţă, 80% dintre puşti preferă să chiulească în barul din Las Fierbinţi sau chiar să fumeze în WC, cu precădere la Măruţă sau Capatos.

telescoala_fail.jpg
"N-am luat în considerare telechiulul când am conceput teleşcoala. Aparent, faptul că primesc teleabsenţe în telecatalog nu-i sperie prea tare pe copii, care dintr-un simplu clic pe telecomandă ajung să-şi tocească telecoatele în birturi televizate. Nu-i condamn. Şi eu am făcut la fel şi n-am ajuns rău", explică Geani zis Valută, membru în consiliul de administraţie al TVR.

"Asta nu-i nimic! Să-i vezi pe copiii de bani gata cum petrec cu lăutari pe Taraf şi Etno când ar trebui să fie la teleşcoală", se plânge Aurel, profesor de geografie.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Monday, 16.03.2020 16:46 Monden

National Cinematografic