Telespectatorii confirmă: Costi Rogozanu, singurul om care sună exact la fel şi când îl dai pe mut

Nu ţi se pare! Mii de telespectatori ai postului Realitatea TV se confruntă cu un fenomen neobişnuit: încercând să dea televizorul pe mut, au constatat că vocea lui Costi Rogozanu sună exact la fel.

“În urmă cu câteva ore eram pe Realitatea, aşteptam să reînceapă teleshoppingul, că am nevoie de un furtun super-extensibil”, mărturiseşte un pensionar din Capitală. “Pentru că mă plictiseam crunt, am hotărât să dau televizorul pe mut până încep reclamele. Când colo, Rogozanu se auzea identic!”

“Credeam că am eu telecomanda defectă, dar toate celelalte somităţi din platou tăceau mâlc. Doar zumzetul ăla de pe fundal, ca un frigider rusesc trepidând. Rogozanu.”

Experţii în măsurarea decibelilor au confirmat inedita întâmplare. “Indiferent că vorbeşte despre cărţi din perspectivă comunistă, despre comunism sau strict pentru a adormi copiii, mormăitul lui Costi Rogozanu e atât de domol încât nu ai cum să-ţi dai seama dacă volumul televizorului e la maxim, la minim sau undeva între”, a spus Decebal Popescu, cercetător la Institutul pentru Voci Domoale “Sergiu Cantacuzino” din Tecuci.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
28 mai 2015 16:05

Alte articole

Vezi mai mult