Televiziunile, obligate să dea şi ştiri pozitive din trafic

Poliţia rutieră a cerut tuturor televiziunilor să difezeze şi ştiri pozitive din trafic, nu numai despre accidente. Chestorul Iancu Boicot, din cadrul Poliţiei Capitalei, a spus că românii au nevoie de modele şi la volan, deoarece fără modele nu ajungi nicăieri.

“Trebuie să cunoaştem povestea de succes a unor oameni care au ajuns unde şi-au propus fără să depăşească linia continuă”, a subliniat chestorul Boicot.

El a oferit un exemplu de ştire pozitivă din trafic chiar în cadrul conferinţei de presă. Chestorul a amintit cazul unui român care a depăşit un microbuz lângă Urziceni fără să treacă de 80 de kilometri pe oră. Acelaşi şofer, aflat la volanul unui Logan, a încetinit din frână de motor la intrarea în comuna Mihăileşti şi a oprit la toate stopurile din Buzău, până a ajuns la destinaţie.

Vecinii şoferului sunt foarte uimiţi, deoarece ei îl credeau om cu capul de umeri, care nu pierde timpul aiurea. Rudele nu au nicio explicaţie pentru gestul lui, iar soţia a fost foarte dezamăgită, deoarece ea îl aştepta acasă cu mâncarea caldă şi până a ajuns el s-a răcit.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
28 aprilie 2011 13:04

Alte articole

Vezi mai mult