Tendințe: mai nou femeile își aleg bărbații după cât rezistă în magazine

Vremurile în care bărbații erau apreciați în funcție de cât rezistau în pat sunt pe terminate! Odată cu apariția infinitelor lanțuri de magazine pentru femei, care nu le mai lasă timp pentru altceva, un nou tip de mascul a început să-i împingă la o parte pe metro și lumbersexuali: shoppingsexualul!

“Am avut o relație de doi ani cu un tip. Ninel era un adevarat T-Rex în pat, dar în magazine nu rezista nici măcar o jumătate de oră, plus că abia ajungea acolo. Era penibil, eu aveam încă atâta energie și lui i se închideau ochii. Apoi, după ce l-am cunoscut pe Ramon, un tip încă virgin, dar care poate bifa liste întregi de magazine, am simțit că încep să trăiesc. Pot discuta cu el despre ce îmi vine și mă așteaptă cu orele la cabina de probă, nu obosește”, a explicat o tânără.

Producătorii de medicamente nu au stat cu mâinile în sân și au reacționat printre primii. Astfel, începând de luna viitoare vor intra pe piață stimulentele pentru un shopping cât mai lung, destinate bărbaților care nu pot, în mod normal, rezista mai mult de 4-5 ore în magazine. “Se vor numi Shopping Ultra și o singură pastilă poate prelungi timpul de așteptare în fața cabinei de probă cu până la două ore”, a zâmbit un director.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
21 noiembrie 2015 14:11
Citește mai mult despre: cumparaturi femei

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult