Povestea de dragoste dintre români şi şaorma a trecut la nivelul următor, după ce tot mai mulţi tineri în căutare de apartamente insistă ca acestea să fie dotate obligatoriu cu un rotisor. Agenţii susţin că vechile apartamente, care erau gândite numai cu aragaz, au şanse infime să mai fie vizionate de cineva. Marii producători de mobilier au reacţionat deja, Ikea scoţând recent de pe piaţă bucătăriile care nu coţineau suport pentru rotisor.

rotisoaredesaorma.jpg
Totul se pare că a pornit dupa ce Robert Acrişor, un tânăr din sectorul 3 sătul să mai stea la coadă în fiecare seară, şi-a fabricat singur un suport pentru făcut şaorma. Invidioşi pe noul său standard de viaţă, vecinii şi prietenii săi au reacţionat imediat, imitându-i gestul. În acest moment se estimează că peste 50% din bucătăriile din Bucureşti sunt dotate cu astfel de aparate.

Noul trend este confirmat şi de librării, care au raportat vânzări record la cărţile de bucate despre şaorma. „Preparearea corectă a şaormei”, „Şaorma de post” şi „Cele 100 de beneficii pentru copilul tău daca mânancă două şaorme pe zi” nu se mai găsesc nici măcar la anticariate.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Laurentiu | Thursday, 26.07.2018 18:44 Monden

National Cinematografic