Povestea de dragoste dintre români şi şaorma a trecut la nivelul următor, după ce tot mai mulţi tineri în căutare de apartamente insistă ca acestea să fie dotate obligatoriu cu un rotisor. Agenţii susţin că vechile apartamente, care erau gândite numai cu aragaz, au şanse infime să mai fie vizionate de cineva. Marii producători de mobilier au reacţionat deja, Ikea scoţând recent de pe piaţă bucătăriile care nu coţineau suport pentru rotisor.

rotisoaredesaorma.jpg
Totul se pare că a pornit dupa ce Robert Acrişor, un tânăr din sectorul 3 sătul să mai stea la coadă în fiecare seară, şi-a fabricat singur un suport pentru făcut şaorma. Invidioşi pe noul său standard de viaţă, vecinii şi prietenii săi au reacţionat imediat, imitându-i gestul. În acest moment se estimează că peste 50% din bucătăriile din Bucureşti sunt dotate cu astfel de aparate.

Noul trend este confirmat şi de librării, care au raportat vânzări record la cărţile de bucate despre şaorma. „Preparearea corectă a şaormei”, „Şaorma de post” şi „Cele 100 de beneficii pentru copilul tău daca mânancă două şaorme pe zi” nu se mai găsesc nici măcar la anticariate.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Laurentiu | Thursday, 26.07.2018 15:44 Monden

National Cinematografic