Tendinţe! Românii renunţă la aragazuri pentru rotisoarele de făcut şaorma

Povestea de dragoste dintre români şi şaorma a trecut la nivelul următor, după ce tot mai mulţi tineri în căutare de apartamente insistă ca acestea să fie dotate obligatoriu cu un rotisor. Agenţii susţin că vechile apartamente, care erau gândite numai cu aragaz, au şanse infime să mai fie vizionate de cineva. Marii producători de mobilier au reacţionat deja, Ikea scoţând recent de pe piaţă bucătăriile care nu coţineau suport pentru rotisor.

Totul se pare că a pornit dupa ce Robert Acrişor, un tânăr din sectorul 3 sătul să mai stea la coadă în fiecare seară, şi-a fabricat singur un suport pentru făcut şaorma. Invidioşi pe noul său standard de viaţă, vecinii şi prietenii săi au reacţionat imediat, imitându-i gestul. În acest moment se estimează că peste 50% din bucătăriile din Bucureşti sunt dotate cu astfel de aparate.

Noul trend este confirmat şi de librării, care au raportat vânzări record la cărţile de bucate despre şaorma. „Preparearea corectă a şaormei”, „Şaorma de post” şi „Cele 100 de beneficii pentru copilul tău daca mânancă două şaorme pe zi” nu se mai găsesc nici măcar la anticariate.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
26 iulie 2018 16:07

Alte articole

Vezi mai mult