Tensiuni într-o gospodărie din Vâlcea. O familie are un porc sclifosit, care nu mănâncă chiar orice

Blestem pe capul unei familii de oameni ca lumea din Vâlcea! Oamenii sunt cătrăniţi pentru că porcul lor, Mirciulică, refuză mâncarea normală, adică lăturile, şi vrea doar terci de ovăz bio, cu goji. Oamenii nu se mai înţeleg deloc cu el şi dacă îi dau altceva, se strâmbă la ei, se preface că vomită şi se tăvăleşte pe jos prin noroi. Aceste tantrumuri porcine s-au înmulţit.

“Am chemat un psiholog să stea de vorbă cu el, dar Mirciulică a făcut mutre. I-am dat mâncare cum am văzut noi la televizor, pe Paprika, a strâmbat din rât. Vrea dovleac confiat şi mere glasate. N-avem de unde, nu ne permitem. Chiar şi pe el l-am cumpărat în rate”, explică stăpâna lui Mirciulică, porcul sclifosit.

Porcului nu-i convine nici cocina în care stă, şi vrea pernă anti-alergenică, pe motiv că ar fi alergic la fân şi păioase. Suinologii români spun că soluţia ar fi ca Mirciulică să fie încredinţat spre adopţie unei familii cu posibilităţi, care să-i ofere atât căminul pe care îl merită, cât şi mâncarea pe care şi-o doreşte purcelul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
14 decembrie 2017 14:49
Citește mai mult despre: cocină lături porc Valcea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult