Pentru a doua sau a treia oară în istoria ei, Poliţia Locală împiedică cu succes o infracţiune! Doi bărbaţi care au încercat să jefuiască o şaormărie din sectorul 4 al Capitalei au fost opriţi cât ai clipi de 174 de poliţişti locali aflaţi din întâmplare în jurul stabilimentului.

politialocalajafsaorma.jpg

"A fost ca-n filme. Unul dintre tâlhari a scos un pistol şi l-a ameninţat pe şaormar. Înainte să apuce să spună ceva, însă, a fost strivit de zeci de burţi ivite parcă de nicăieri!", povesteşte un martor la incident.

"Erau între 100 şi 200 de poliţişti locali, unii în maioul regulamentar, alţii în civil... Infractorii n-au avut nicio şansă, m-aş mira să nu fi fost mâncaţi", spune Aurel, angajatul şaormăriei.

"Păi ce-i asta, să se bage în faţă la coadă la şaorma doar fiindcă el are pistol adevărat?", a comentat Geani zis Şorici, unul dintre eroii de azi ai Poliţiei Locale.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Sunday, 31.05.2020 00:12 Monden

National Cinematografic