Teo Trandafir s-a întors degrabă în țară ca să prindă masa de Paști

După trei luni de spitalizare la clinica AKH din Viena, Teo Trandafir a fost repatriată de urgență cu un vion de marfă tip Hercules. Spitalul austriac nu și-a mai permis să o țină nici măcar o zi în plus, din lipsă de alimente.

Nota de plată pentru spitalizare se ridică la 120 de mii de euro, din care doar 10 mii reprezintă tratamentul, restul fiind cheltuielile cu micul dejun. „Suma mi se pare exagerată”, spune Teo, „pentru că nu i-am derajat cu nimic pe austrieci. Curățenie în cameră îmi făcea Tanța, mâncare am mai avut și de acasă, iar antibioticele n-am cumpărat deloc, că mâncam usturoi și n-aveam nevoie.”

Veselă cum o știm, imediat ce ajuns acasă Teo a stat puțin de vorbă cu presa prin telefon: „Credeți-mă că abia adineaori am intrat în casă, nici n-am apucat să închid ușa la frigider. Mă simt bine, pot să fac emisiune și acum, dați-mi ceva de mâncare și sunt gata de muncă. Mai trebuie doar să-mi găsesc două asistente de platou, una pentru platoul de fursecuri una pentru platoul de sarmale.”

Scris de TNR
21 aprilie 2011 23:00

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult