Teodosie condamnă dur fumatul: „E plin de chiștoace în cutia milei!“

ÎPS Teodosie le-a pus gând rău fumătorilor. Magicianul Tomisului a anunțat că fumatul în post este unul dintre cele mai grave păcate și le cere credincioșilor să renunțe la acest prost obicei. „M-am săturat să găsesc chiștoace în cutia milei, batjocură mai mare la adresa lui Dumnezeu nu există“, a tunat Teodosie.

Magicianul Tomisului spune că nu o dată a găsit banii din cutia milei distruși, după ce unii inconștienți au aruncat acolo chiștoace pe care nu le-au stins bine înainte. „Așa cum au ars banii din cutia milei, banii sfintei noastre biserici, așa să ardă în flăcările iadului cei care au aruncat chiștoace nestinse “, a blestemat Teodosie.

Credincioșii care vor reveni pe calea cea bună și vor renunța la fumat trebuie să rețină însă ceva foarte important. „Banii economisiți prin renunțarea la păcatul fumatului nu trebuie nicidecum să rămână în buzunarul credinciosului, ci rostul lor e să fie puși în cutia milei. Altfel, flăcările iadului vă așteaptă și pe voi“, le-a transmis Teodosie celor care se vor lăsa.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
17 martie 2021 16:00
Citește mai mult despre: fumat teodosie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult