Teodosie, spaima plajelor de nudişti! „Dacă te prinde, te împunge în cur cu toiagul”

Mulţi români se declară vajnici apărători ai moralei şi decenţei, însă foarte puţini au curajul să treacă la fapte! Unul dintre aceştia este îndrăgitul arhiepiscop al Tomisului, Teodosie zis Mache, Şpagoveanu sau Saruman.

De mai bine de două săptămâni, Sfinţia sa străbate în lung şi în lat plajele din judeţul Constanţa, împungându-i fără milă în fund cu un toiag pe practicanţii nudismului.

„Mă bucuram de soare împreună cu familia pe plaja de nudişti când a venit, tiptil, patrula lui Teodosie. Vă puteţi închipui cum m-am simţit când am simţit bastonul ăla rece, auriu, alunecând direct în gaura neagră! O să mă gândesc de două ori înainte să vreau să mă bronzez uniform fără să deranjez pe nimeni”, spune Marcel, 49 de ani, nudist.

„Nici să adormi pe plajă stând pe spate nu e o idee bună, că îţi plesneşte Mache o cruce peste… ştiţi voi… de zici că te-a fulgerat sfântu’ Ilie”, adaugă Eugen, 33 de ani, tot nudist.

Potrivit apropiaţilor, singurii nudişti pe care Teodosie i-a scutit până acum de „mustrarea cu toiagul” sunt cei cu barba suficient de lungă încât să le acopere părţile private.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
6 iulie 2021 16:04
Citește mai mult despre: nudism teodosie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult