Teodosie, supărat pe Dumnezeu că nu l-a avertizat că vine radarul

Înalt prea Sfinția Sa Teodosie, episcopul Tomisului, s-a făcut foc și pară pe Dumnezeu, după ce Mercedesul condus de șoferul sfinției sale a fost prins de radar cu 235 km/h, pe autostradă. Teodosie s-a supărat rău pentru că Dumnezeu ar fi putut să-l avertizeze că sunt polițiștii cu radarul la pândă, dar nu a făcut-o.

”Eu fac ce vreau, fac Înviere când vreau, fac biserică pe trotuar. Și trebuie să fiu oprit de orice tablagiu? M-au ținut două ore pe loc, voi știți câți bani făceam în timpul ăsta? Dumnezeu ce dracu` păzește?”, a comentat Teodosie.

Arhimandritul spune că măcar atâta lucru merita, după o viață în slujba Divinității: ”Sunt ocupat cu atâtea lucruri, chiar trebuie să mă ocup de toate căcaturile? Chiar nimic nu face Dumnezeu ăsta pentru mine, după cât l-am slujit toată viața?!”, a comentat furios ÎPS Teodosie. Ofticat pe Dumnezeu, el a crescut contribuția la toate bisericile din Constanța, ca să adune banii de amendă: ”Dacă Dumnezeu a vrut așa, cei care cred în el să plătească”, a mai spus Teodosie.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
4 august 2022 14:50
Citește mai mult despre: amendă dumnezeu radar teodosie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult