Teoria conspiraţiei. Dacă asculţi invers piesa câştigătoare la Eurovision, chiar sună bine

Cu toții știm că rock-ul este muzică de sataniști necreștini care nu cred în Dumnezeu, iar piesa prezentată la Eurovision nu face excepție. Câțiva telespectatori vigilenți ai TVR au înregistrat melodia câștigătoare a selecției naționale și, când au ascultat-o de la cap la coadă au avut un șoc.

„Am apăsat cu teamă pe butonul de play reverse iar rezultatul a fost de-a dreptul îngrozitor. A ieșit o melodie din aceea satanistă, ce se tot dă la radio, care ia locul 1 în topuri și e ascultată în toate cluburile și rockotecile din țară. Dată invers pare un hit foarte antrenant, care nu ar trebui ascultat de nimeni care se uită la TVR”, a declarat unul din investigatori, care este fan al TVR încă de pe vremea când Horia Moculescu era tânăr.

O piesă care chiar sună bine ar fi și împotriva regulamentelor interne ale TVR, care spun că rolul televiziunii publice nu este cel de a lansa produse comerciale și plăcute publicului larg ci de a suge cât mai mulți bani de la buget ca să-și plătească salariile.

Scris de Ef
7 martie 2016 16:03
Citește mai mult despre: Eurovision ovidiu anton

Alte articole

Vezi mai mult