Ţepe pe Valea Oltului! Un escroc se dă Elon Musk şi cere bani să pună gaz la rachetă

În lumina ultimelor evenimente din SUA, românii sunt sfătuiţi să fie foarte atenţi când trag pe dreapta în parcările de pe Valea Oltului! Chiar în această dimineaţă, un internaut a povestit pe Facebook cum a fost ţepuit de un escroc care pretindea că e nimeni altul decât magnatul Elon Musk.

„Am oprit să fac un pipi la marginea drumului şi vine unul la mine, cică e Elon Musk şi are nevoie de nişte bani să pună combustibil la rachetă. Era curat, bine îmbrăcat, vorbea româneşte foarte prost, m-am gândit că chiar o fi Elon Musk. Spunea că îmi trimite banii imediat ce ajunge pe Marte”, povesteşte Marcel, victima escrocheriei.

„Drept garanţie mi-a lăsat nişte acţiuni Tesla despre care spunea că valorează foarte mult. Abia acasă mi-am dat seama că-s false. În plus, am intrat pe net şi l-am văzut pe adevăratul Elon Musk fumând marihuana într-un interviu… Mi-am dat seama că n-avea cum să fie omul cu care m-am întâlnit în parcare. Ăla avea sprâncenele complet altfel”, adaugă Marcel.

În ultimele 24 de ore, zeci de şoferi au fost păgubiţi de sume între 50 şi 200 de lei prin „metoda SpaceX”, transmite Inspectoratul Spaţial de Poliţie Râmnicu Vâlcea. Până acum, oamenii legii nu au reuşit să-l prindă pe falsul Elon Musk, însă spun că au primit un pont foarte bun de la Jeff Bezos, care avea nevoie de ajutor să schimbe o roată în apropiere de Piteşti.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
10 decembrie 2020 17:38
Citește mai mult despre: elon musk escroci soferi Valea Oltului

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult