Terasele din Bucureşti se bat în oferte pentru singurii trei băutori de bere rămaşi în oraş

Dramatic! Vremea frumoasă şi zilele libere au lăsat Capitala fără băutori veritabili de bere. Un recensământ a scos la iveală faptul că în oraş au mai rămas trei, maxim patru, băutori de bere. „La ora asta, toţi oamenii care ştiu să bea bere sunt plecaţi din Bucureşti, sunt fie la grătare, fie în Vamă, fie la munte”, s-au plâns proprietarii de terase.

„Mai vine câte unu’, cere o bere cu lămâie şi pleacă. Sau cere o bere la 0.33, bere de jucărie cum îi spunem noi. După ce că face consumaţie mică, nici nu se îmbată, ca să-i putem unfla nota. În mod normal astfel de oameni ar tebui scoşi în şuturi de pe terasă, dar în condiţiile actuale trebuie să ne mulţumim şi cu penibilii ăştia”, ne-a povestit patronul unei terase din Centrul Vechi.

În goana după cei 3-4 băutori veritabili de bere rămaşi în Bucureşti, patronii de terase sunt dispuşi să facă sacrificii inimaginabile. „Dacă oricare din cei 3-4 băutori de bere vine pe terasa mea, o să încercăm să nu-i umflăm nota, poate chiar să-i aducem berea întodeauna rece. În fine, în disperare de cauză s-ar putea să facem rost şi de nişte chelneriţe cu decolteu generos, ba poate chiar şi amabile, deşi asta e foarte dificil”, sună promisiunea unui alt patron de terasă.

Scris de TNR
1 mai 2012 04:05

Alte articole

Vezi mai mult