Îmbulzeală la sicriul tribunului. În testament a lăsat instrucţiuni ca toată averea dobândită prin turnătorie şi lingătorie să ajungă la acel român care poate să jignească măcar la 10% din cât putea Vadim şi să dea cu căcat în orice persoană, precum şi în rudele apropiate, cu o josnicie demnă de un fost securist.vadim_documente_doveditoare.jpg

Pentru departajare, Vadim a propus o listă de criterii. Contează în primul rând creativitatea în terfelire, dar şi cât de zemoasă e insulta.“O să fiţi surprinşi, dar Stegarul Dac are şanse mari. Îl vedeţi voi mai mistic aşa, dar când se apucă să înjure şi să calomnieze, zici că e fratele mai mic al Tribunului”, spune văduva lui Vadim.

“Domnul Vadim a făcut precizări foarte clare privind punctajul. De exemplu, dacă după ce auzi insulta simţi că trebuie să faci un duş, se dau 10 puncte. Dacă simţi că trebuie să-ţi faci şi o transfuzie, sau să emigrezi, asta înseamnă 100 de puncte. În caz de punctaj egaj, departajarea se face printr-o probă de scuipat”, spune Robert Acrişor, avocatul lui Vadim.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Wednesday, 16.09.2015 18:26 Monden

National Cinematografic