Ţi-e milă să tai porcul? Doar în acest weekend poţi să îl aduci la Balc să ţi-l împuşte Ţiriac

Ţi-e poftă de şorici şi piftie, dar nu te lasă inima să vezi viaţa scurgându-i-se bietului animal prin vena jugulară? Ai noroc! Doar în acest weekend, proprietarii de porci din România îşi pot aduce dobitoacele la Balc, să fie împuşcate rapid şi eficient de către Ion Ţiriac şi prietenii săi.

“Credeaţi că folosim mistreţi adevăraţi? Nu suntem nişte barbari, ce dracu”, spune Ţiriac, lipind smocuri de blană pe un porc de 300 de kilograme. “Ăştia sunt porcii prietenilor mei. Oricine vrea să-i mătrăşesc porcul, poate să-l aducă – e loc în pădure! Cu o singură condiţie – mie-mi rămân fuduliile.”

“Totul a început în ‘92, când un prieten m-a rugat să-l ajut să taie porcul. Eu nu mă pricepeam la tăiat, dar aveam o puşcă veche, de la bunicu’. Atunci ne-a venit cea mai năstruşnică idee. Am tăvălit porcul prin nişte păr de la o frizerie din apropiere şi ne-am prefăcut că suntem la vânătoare de mistreţi. A fost foarte distractiv, a devenit o tradiţie şi acum vin oameni din toată lumea!”, povesteşte magnatul, lustruindu-şi arma de vânătoare.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
17 decembrie 2016 13:14
Citește mai mult despre: Balc Craciun Ignat mistreti porc tiriac vanatoare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult