Țiganii care au tăiat porcul în Mamaia, detronați! Un cocalar a pârlit un delfin direct pe plajă

Un val de fățărnicie i-a făcut pe mulți români să se arate oripilați de fapta țiganilor care au tăiat tradițional un porc într-un camping din Mamaia. De parcă ei și-ar tăia porcul în sufragerie, asomat regulamentar și pe acorduri de muzică clasică, românii au acuzat în termeni duri ”primitivismul” și ”lipsa de maniere” ale țiganilor.

Acum, însă, românii virtuoși pot avea un alt inamic, mult mai indicat pentru a fi pus la zid: un cocalar care ieri a prins un delfin și care, în loc să își facă selfie cu el, a ales să-l pună pe grătar. ”Zice lumea că delfinii e inteligenți, dar odată ce l-ai pus pe grătar se zbate ca prostu’. Deci nu e inteligent delfinul, dar măcar e gustos”, explică cocalarul Geo Lemandroi.

Probabil invidioși că ei n-au savurat niciodată carne de delfin, românii s-au arătat scandalizați de gestul cocalarului. Cel mai vocal a fost, evident, prietenul delfinilor de pretutindeni, Remus Cernea. ”Cocalarul ăla n-a știut că delfinul la grătar trebuie servit cu mujdei și l-a mâncat cu muștar. Delfinul probabil se rostogolește în mormânt după ce-a aflat cum a fost mâncat”, este de părere deputatul independent.

Scris de Calin
26 iulie 2016 07:07
Citește mai mult despre: cocalar gratar plaja

Alte articole

Vezi mai mult