Ţiganii români lovesc din nou. Au mâncat curcanul iertat de preşedintele Trump

Probleme la Casa Albă. Curcanul iertat de preşedintele Donald Trump, o tradiţie de Thanksgiving, a fost prins de un etnic român, care l-a jumulit pe peluza din faţa Casei Albe şi l-a mâncat împreună cu piranda şi puradeii, spre stupefacţia agenţilor de la Secret Service, care n-au intervenit, crezând că sunt membri ai minorităţii pieilor roşii.

“Un grup de 10-15 apaşi a pătruns în incintă, exact ca pe vremea celor de pe vasul Pilgrim. Am crezut că face parte din coregrafia de Thanksgiving, pentru că se spune că prima dată când am ţinut noi americanii această sărbătoare am împărţit curcanul şi celelalte mâncăruri cu indienii aborigeni”, spune Michael Fleabottom, şeful securităţii la Casa Albă.

În cele din urmă, cei de la Casa Albă i-au reţinut pe ţigani şi i-au legitimat. Agenţii spun că aborigenii români nu doar că seamănă foarte tare cu indienii, dar au şi nume tipice indienilor: bulibaşa lor se numeşte Căcărează Winnetou. Ţiganii locuiesc acum în faţa Casei Albe, într-un tee-pee, donat de preşedintele Trump, ca să nu mai fie homeleşi. Drept mulţumire, ţiganii au interpretat un pow-wow tradiţional, adică dans în jurul focului, femeile punându-şi fustele în cap, în aplauzele tuturor.tigani_teepee_casaalba.jpg

Scris de Ionut
20 noiembrie 2017 15:11
Citește mai mult despre: casa alba curcan tigani trump

Alte articole

Vezi mai mult