Timişorenii au căzut la pace cu primarul Robu! Au voie să se urce în palmieri şi să arunce cu banane

Deşi iniţial a fost contestat de timişoreni pentru că a plantat palmieri în oraş, primarul Nicolae Robu a intrat între timp în inimile locuitorilor urbei de pe Bega. După intense negocieri, primarul a decis să le ofere acces liber tuturor timişoreniloe în palmieri, de unde vor putea inclusiv arunca cu banane sau nuci de cocos înspre trecători.

„Toată lumea câştigă”, iradiază primarul Timişoarei. „Pentru că nu am avut bani să aducem şi maimuţe, până acum stăteau în palmieri şi aruncau cu banane în trecători angajaţii primăriei, inclusiv eu. Acum vor urca în palmieri timişorenii care protestau împotriva plantării lor. Majoritatea sunt hipsteri, deci vor aduce o pată de culoare oraşului nostru.”

Se demonstrează astfel, dacă mai era nevoie, că Banatu-i fruncea, este convins Nicolae Robu. El se aşteaptă ca numărul turiştilor care vizitează Timişoara să explodeze în perioada imediat următoare. „Mazăre e copil mic, circ ca în Timişoara nu mai există nicăieri în ţară”, se laudă primarul timişorenilor.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
8 august 2013 13:49

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult