Ţine la alegătorii ei! Gabi Firea promite tramvaie speciale pentru manelişti

Cunoscută pentru cele 2 albume de manele lansate cândva împreună cu Simona Gherghe, Gabriela Vrânceanu-Firea le promite bucureştenilor linişte şi pace! Când va fi aleasă primar, spune candidata PSD, prima măsură va fi introducerea de tramvaie speciale pentru ascultătorii de manele, diferite de cele pentru pensionari.

“La mine acasă se ascultă doar manele, ştiu cum e să ai vecini care te desconsideră, îţi aruncă rahat peste gard şi strigă că eşti o şulfă antenistă măritată cu un baronaş corupt, doar fiindcă ai alte gusturi muzicale!”, a recunoscut Firea. “De aceea, inspirată de succesul N-urilor, mă gândesc serios să introduc M-urile, mijloace de transport dedicate maneliştilor, unde aceştia să-şi poată practica hobby-ul în siguranţă.”

“E departe de a fi o măsură segregaţionistă, pentru că oricine va putea circula cu ele complet gratuit, ca şi cu vechile tramvaie. Diferenţa e că pe linia de manelişti va fi permisă ascultarea îndrăgitelor manele de jale sau de petrecere, live sau pe casetă. În tramvaiele tradiţionale, singurele sunete permise vor rămâne bombănitul la adresa tinerilor din ziua de azi şi suptul gingiilor. Pace şi armonie, fără număr, pentru toţi locuitorii oraşului.”

Întrebată dacă e sigură de victoria ei în cursa pentru Capitală, candidata social-democrată a comentat scurt: “Stau ca vulturu’ pă stâncă / Şi restu’ lumii pă lângă / La mine nu poa’ s-ajungă.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
6 mai 2016 14:05
Citește mai mult despre: alegeri Bucuresti gabi firea manele tramvai

Alte articole

Vezi mai mult