Tinerii de bani gata din București merg călare la cafenea

Pentru că mașini are toată lumea, ultima fiță în rândul copiilor de bani gata din Capitală o constituie caii de rasă. Tinerii care își permit acest lucru apar la terasele din Dorobanți călare pe câte un pur sânge englez, pe care-l priponesc pe trotuar, la intrare. Animalul trebuie însă hrănit și el. De aceea, în meniul cafenelelor bucureștene găsești acum fân de cea mai bună calitateși cuburi de zahăr cu care poți să spargi țeasta unui om.

“Mi-am cumpărat calul luna trecută”, povestește fiul unui rege al asfaltului. „Mă cam săturasem de mașini, pentru că erau groaie și făceau mult zgomot. Plus că să ai mașină acum e cocălăreala de pe lume. Cu calul e altceva. Calul e o ființă nobilă, de care nu au toți țăranii de București care beau bere la pet și-și scuipă cojile de semințe pe burtă.”

O altă beizadea vorbește despre noile modalități de distracție pe care le permite calul: „Vinerea seara, mergem pe hipodromul din Ploiești, să facem liniuțe. Să vedeți ce viteză prindem acolo. Călare ajungem imediat, pentru că nu ne afectează aglomerația de pe DN1. Ne strecurăm foarte ușor printre mașini și, dacă ne enervează cineva, îl bușim cu copita. Nu vreau să par arogant, dar mie nu mi-e frică de nimic. Poate numai de poliția călare.”

Calul este însă și un aspirator de femei. Cine nu crede, poate să-l întrebe pe Alexandru, care a agățat extrem de multe tinere cu armăsarul Furioso North Star cu care se deplasează prin București. Fetele îi cer calul împrumut și i-l aduc de multe ori a doua zi, extrem de obosit, însă nu la fel de epuizat ca ele.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
1 septembrie 2011 08:39

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult