Tinerii români sparg banii pe țigări și abia le mai rămân pentru întreținerea iahtului

Un ONG pentru care unitatea universală de măsură este borcanul a ajuns la o concluzie îngrijorătoare: tinerii români ar genera într-o lună prin fumat suficiente chiștoace încât să umple un borcan de vreo 800 de grame cu ele.

”Vă dați seama, asta înseamnă că tinerii noștri bagă câte trei pachete pe zi, că altfel n-ar avea cum să umple un borcan pe lună cu chiștoace”, spune reputatul sociolog Decebal Popescu. ”Bieții de ei, probabil nu le mai rămân destui bani pentru întreținerea iahturilor. Că dac-o credem pe aia cu trei pachete pe zi, de ce să n-o credem și pe aia cu tinerii români care au iahturi în întreținere?”

Totuși, dacă tot se lăfăie în atâția bani încât să dea doar pe țigări echivalentul unui salariu minim net în fiecare lună, tinerii din România ar trebui să-și cheltuiască banii cu mai mult cap. ”Ok, îți iei țigări și iahturi, dar mai lasă și tu ceva bani pentru o speculă cu bitcoinul, sau măcar pentru niște teren pe Marte, că nu se știe când vine valul doi de Covid și vrei să te izolezi și tu undeva”, spune Decebal Popescu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
29 mai 2020 10:05
Citește mai mult despre: tanar

Alte articole

Vezi mai mult