Turbulențe îngrozitoare, un zbor care a durat de 4 ori mai mult și arahide la suprapreț pe o cursă low cost, după ce pilotul, o femeie, a decolat cu frâna de mână trasă și a zburat așa peste 800 de km, până s-a prins un pasager bărbat și le-a spus stewardeselor că e ceva în neregulă.femeie_pilot_frana_mana.jpg

”Mergea cu hopuri. Am crezut că or fi băgat motorină de la Lukoil, sau o fi vreun injector dus. Nu mi-am imaginat că poate fi atât de proastă să zboare cu frâna de mână trasă, dar până la urmă tot le-am zis”, spune pasagerul.

Reacția stewardeselor a fost inițial una feminist-brutală: ”Nu ți-e rușine, mă, porcule? Adică dacă e femeie, e proastă, sau cum?”. După alte 15 turbulențe, au decis totuși să meargă să verifice.

Din fericire totul s-a terminat cu bine și femeia pilot și-a dat seama de eroare, după ce i-au atras atenția: ”Aaaa, deci asta se dă în jos? Eu credeam că e instalată ca să am de ce să mă țin când ratez parcarea și lovesc tunelul terminalului”, a spus surprinsă pilota avionului.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Tuesday, 01.10.2019 11:12 Monden

National Cinematografic