Îl poţi scoate pe Ludovic Orban din Guvern, dar nu poţi scoate petrecăreţul din Ludovic Orban! În cursul nopţii, acesta a dat 25 de OUG-uri cu prietenii, venind acasă complet matol cu OUG-uri, dar azi dimineaţă i-a spus soţiei că a dat 2, maximum 3 OUG-uri.

orban_oug_uri.jpg

"Pe la nouă seara mi-a zis că mai dă un OUG mic şi vine acasă. Sunt bubă pe el", spune Mihaela Orban, care recunoaşte că l-a aşteptat câteva ceasuri înarmată cu un făcăleţ, după care a cedat şi s-a culcat.

"Nu ştiu despre ce vorbeşte nevastă-mea. Am dat trei OUG-uri, poaaaate patru, că era ziua lui Predoiu, nu puteam să plec primul. Ah, poate am mai întârziat un pic că nu găseam taxi în Victoriei la ora... hm... pe la zece, când am plecat acasă, serios", a bâiguit Orban, vizibil mahmur de OUG-uri.

Câţiva apropiaţi spun, însă, că s-au întâlnit cu Orban la coadă la şaorma pe la 5 dimineaţa, acesta având ochii injectaţi şi ţinând în mână un OUG pe jumătate semnat.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Wednesday, 05.02.2020 17:46 Monden

National Cinematografic