Tipic românesc la Insula Iubirii! După ce au făcut sex, acum beau țuică și bat femeile

Chiar și la mii de kilometri de țară, în îndepărtata Thailandă, sufletul și tradiția românească nu piere. În prag de centenar, românii aflați acolo la emisiunea „Insula Iubirii” nu au uitat de unde au plecat și au sărbătorit cum se cuvine, începând să aplice dosuri de palmă strămoșești femeilor cu care tocmai au făcut sex. 

„Așa cum știm din vechile tradiții, sunt trei elemente importante în viața unui român, nașterea, unirea cu persoana iubită – prin sex, și moartea cu bătaia, aplicată după ce s-a consumat suficient cocârț, rachiu sau alte tării”, a explicat etnologul român Decebal Popescu, consultant al emisiunii. Într-adevăr, băieții aflați pe insulă, oameni care arată ca și cum ar fi făcut cel ăpuțin trei cazane de țuică la viața lor, au ras băutura din hotel și s-au apucat să le caftească pe iubitele și ispitele lor. 

În prima parte a emisiunii au fost pocnite ispitele, că treceau prin fața televizorului în timp ce băieții se uitau la meci, iar în partea a doua, când au fost aduși în fața prezentatorului Radu Vâlcan, au fost luate la pumni și picioare și iubitele lor. „Ce faci, fă, pe unde ai umblat până acum, vinooo făăă încoace, tu-ți Dumnezeii și Cristoșii mă-tii, păi te aduc în Thailanda, fă, și tu umbli cu bagabonți. Hai la tata să-ți dea, îți place să călărești, vino-aiciea să-ți dau ca la cai, morții mă-tii, păi știii cine sunt eu?”, a declarat unul din concurenți în timp ce-i dădea genunchi în burtă iubitei sale. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

29 noiembrie 2018 11:31
Citește mai mult despre: bataie insula iubirii

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult