Sătul să-i spună soţia să mai facă nişte mişcare, Marcel Petrescu din Bucureşti s-a înscris anul trecut în Clanul Sportivilor. După câteva săptămâni promiţătoare, acesta s-a lăsat însă pe tânjeală, iar de vreo trei luni nici n-a mai dat pe acolo.

"Eh, am intrat şi eu o vreme în Clanul Sportivilor, cât să-mi iasă bine analizele", recunoaşte bărbatul, care regretă însă că şi-a făcut abonament pe un an.

clanulsportivilor_renuntat.jpg
E o situaţie des întâlnită, spun liderii clanului, mai ales după Sărbători, când mulţi încearcă să scape de grăsimea nedorită.

"Sute de români se înscriu în Clanul Sportivilor şi, iniţial, sunt plini de entuziasm. Trafichează droguri, se bat cu săbii, ştiţi voi, toate exerciţiile pe care le prescrie antrenorul. Când constată că rezultatele nu se văd de pe o zi pe alta, majoritatea îşi pierd însă ambiţia şi revin la stilul de viaţă nesănătos", spune Spartacus zis Cuţitaru, lifestyle coach din Berceni.

"Azi o bere, mâine o ceafă la grătar şi gata, ai uitat că eşti în Clanul Sportivilor. Nu oricine poate fi Sportiv, îţi trebuie răbdare şi disciplină", adaugă temutul interlop.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 15.01.2020 17:29 Monden

National Cinematografic