Tipic! Un român s-a înscris în Clanul Sportivilor, dar n-a mai dat pe acolo de trei luni

Sătul să-i spună soţia să mai facă nişte mişcare, Marcel Petrescu din Bucureşti s-a înscris anul trecut în Clanul Sportivilor. După câteva săptămâni promiţătoare, acesta s-a lăsat însă pe tânjeală, iar de vreo trei luni nici n-a mai dat pe acolo.

„Eh, am intrat şi eu o vreme în Clanul Sportivilor, cât să-mi iasă bine analizele”, recunoaşte bărbatul, care regretă însă că şi-a făcut abonament pe un an.

E o situaţie des întâlnită, spun liderii clanului, mai ales după Sărbători, când mulţi încearcă să scape de grăsimea nedorită.

„Sute de români se înscriu în Clanul Sportivilor şi, iniţial, sunt plini de entuziasm. Trafichează droguri, se bat cu săbii, ştiţi voi, toate exerciţiile pe care le prescrie antrenorul. Când constată că rezultatele nu se văd de pe o zi pe alta, majoritatea îşi pierd însă ambiţia şi revin la stilul de viaţă nesănătos”, spune Spartacus zis Cuţitaru, lifestyle coach din Berceni.

„Azi o bere, mâine o ceafă la grătar şi gata, ai uitat că eşti în Clanul Sportivilor. Nu oricine poate fi Sportiv, îţi trebuie răbdare şi disciplină”, adaugă temutul interlop.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
15 ianuarie 2020 15:29
Citește mai mult despre: interlopi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult