Ion Ţiriac a văzut că românii l-au admirat pe Cioloş că a mers cu avionul la economy şi a vrut şi el să vadă cum e, dar miliardarului român nu i-a fost uşor. “Eu nu am clasă economy pe niciun avion. Din păcate ale mele sunt toate de lux”, explică Ţiriac.tiriac_economy.jpg

Până la urmă, Ţiriac a cumpărat Boeingul cu care mersese Cioloş la economy şi a stat fix pe acelaşi loc, dar miliardarul a fost nemulţumit: ”Nu înţeleg ce mare scofală e. Locul era strâmt, nu s-a dat nici film, nu erau nici stewardese sexy, cum am eu în JetLear. Mă băieți, nu știu cum să zic, dar am impresia că economy ăsta e făcut pentru săraci”, a mai spus Țiriac.

Pentru că se plictisea, Țiriac a rugat pilotul să meargă deasupra domeniului său de vânătoare de la Balc, la altitudine foarte mică, și acolo s-a amuzat puțin împușcând mistreți cu o mitralieră. După două ore la economy, Țiriac era să intre în depresie, așa că s-a întors la locuința lui din Geneva, unde a făcut urgent câteva împachetări cu monede de aur, să-și revină.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Thursday, 08.09.2016 22:05 Monden

National Cinematografic