Ion Ţiriac a văzut că românii l-au admirat pe Cioloş că a mers cu avionul la economy şi a vrut şi el să vadă cum e, dar miliardarului român nu i-a fost uşor. “Eu nu am clasă economy pe niciun avion. Din păcate ale mele sunt toate de lux”, explică Ţiriac.tiriac_economy.jpg

Până la urmă, Ţiriac a cumpărat Boeingul cu care mersese Cioloş la economy şi a stat fix pe acelaşi loc, dar miliardarul a fost nemulţumit: ”Nu înţeleg ce mare scofală e. Locul era strâmt, nu s-a dat nici film, nu erau nici stewardese sexy, cum am eu în JetLear. Mă băieți, nu știu cum să zic, dar am impresia că economy ăsta e făcut pentru săraci”, a mai spus Țiriac.

Pentru că se plictisea, Țiriac a rugat pilotul să meargă deasupra domeniului său de vânătoare de la Balc, la altitudine foarte mică, și acolo s-a amuzat puțin împușcând mistreți cu o mitralieră. După două ore la economy, Țiriac era să intre în depresie, așa că s-a întors la locuința lui din Geneva, unde a făcut urgent câteva împachetări cu monede de aur, să-și revină.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Thursday, 08.09.2016 22:05 Monden

National Cinematografic