Țiriac a făcut ciubuc 1 milion de dolari după ce i-a parcat mașina lui Elon Musk

Banul tot la ban trage! Informat că Elon Musk sosește la o petrecere în Brașov, Ion Țiriac n-a lăsat oportunitatea să-i scape printre degete și s-a dus repede în zonă, mereu dornic să-și mai sporească averea.

N-a trebuit să aștepte mult, pentru că, descurcăreț cum e, Țiriac l-a ajutat pe Elon Musk să-și parcheze mașina, o Tesla, în parcarea hotelului, după care i-a zis de la obraz: ”Păi ce faci, boss, nu dai și tu ceva?”. Pentru că nu știa cât se dă la astfel de chestii, Elon i-a dat rapid un milion de dolari, că n-avea mai mărunt la el.

Profesionist ca întotdeauna, Țiriac și-a îndeplinit obligațiile contractuale, păzind Tesla cu responsabilitate, atât de zgârieturi cât și de un maidanez care încerca să-i marcheze o roată cu piciorul ridicat. Țiriac s-a întors în București cu elicopterul, pentru că avea de făcut un alt ciubuc: un masaj cu finalizare la Mariott, pentru un om de afaceri din Cipru. ”Uite așa, încet-încet, se fac banii. Trebuie să te murdărești pe mâini, nu să aștepți să-ți pice în gură totul”, a declarat Țiriac.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
31 octombrie 2022 15:42
Citește mai mult despre: ciucuc musk tesla Țiriac

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult