Ţiriac a strâns 3 milioane de euro din colindat, la regele Spaniei şi la Ferdinand Porsche

Ion Țiriac a câștigat și anul acesta detașat concursul de făcut bani cu colindul. Cu numai două vizite, la regele Spaniei şi la Ferdinand Porsche, Ion Țiriac a obținut 3 milioane de euro, dar și două nuci și-un cozonac. Mărinimos cum îl știm, miliardarul a anunțat că va dona nucile și cozonacul copiilor nevoiași și va păstra doar banii.

”Cum sunt de modă veche și îmi place să respect tradițiile cu care am crescut, de sărbători mă urc în avionul privat și merg cu colindul pe glob”, a povestit Ion Țiriac. ”Anul ăsta am reușit să colind cu succes doar doi amici, pe Felipe și pe Ferdie, dar nu mă plâng, că mi-au ieșit bani frumoși. Sunt destul de sigur că nu sunt mulți care s-au descurcat mai bine decât mine.”

Miliardarul român spune c-ar fi scos chiar și mai mulți bani, dar a avut și puțin ghinion. ”Când m-a văzut la poartă, Rockefeller a stins rapid lumina și s-a făcut că nu-i acasă. Dar pe undeva îl înțeleg, că nu așa rămâi extrem de bogat, dând bani la colindători. Și eu, în locul lui, aș fi făcut probabil la fel”, a spus Ion Țiriac.

Scris de Calin
3 ianuarie 2019 18:01
Citește mai mult despre: bani colinda tiriac

Alte articole

Vezi mai mult